Daredevil

Вчера Netflix представиха първия пълен трейлър на предстоящия втори сезон на доста успешния (във всяко отношение) сериал „Daredevil” и лично според нас, той изглежда прекрасно. Рекламата се фокусира почти изцяло върху новия антагонист в историята – Франк Касъл, по-известен като Наказателя, срещу когото се изправят Мат Мърдок и алтер-егото му Деърдевил. Общо взето двамата имат една и съща цел – да пазят невинните жители на Hell’s Kitchen, но методите им не биха могли да бъдат по-различни. Сблъсъкът между тях е не само физически, но и идеологичен.

http://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

В началото не бяхме кой знае колко въодушевени от избора на Джон Бернтал за Наказателя (намираме актьорските му способности за доста… незадоволителни), но трябва да признаем, че от това, което виждаме в трейлъра, изглежда, че човекът се справя доста добре с ролята и определено ни допада. Освен това трейлърът успя да ни позапали и вече доста ни се пригледаха новите епизоди – след успеха на първия сезон и този на развиващия се в същата вселена „Jessica Jones”, очакванията ни са бая високи, но смятаме, че ще се оправдаят.

Ако сте забелязали частта с „Part 1” в заглавието, не се чудете, не е грешка – трейлърът наистина е от две части, като „Part 2” се очаква на 25-ти този месец. Предполагаме, че втората част ще се фокусира изцяло върху Електра, която тук видяхме само за няколко секунди в края.

За финал ви предлагаме и един постер, който сме пропуснали да отразим.

плакат

В ролите се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Розарио Доусън (Клеър Темпъл) и Скот Глен (Стик). Сред новите попълнения са Елоди Йънг (Електра) и Джон Бернтал (Наказателя).

Премиерата на втория сезон на „Daredevil” ще бъде на 18 март 2016 по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Абе… по-добре е от Долф Лундгрен и Томас Джейн, но и за мен това не е Наказателя. Нека видим в самия сериал как е като персонаж, може и да е файн. Пичът умее да играе пропадняци, ако не друго, та това поне ще му е от помощ при изграждането на образа. Иначе и аз не го харесвам особено като актьор, макар че в „Живите мъртви“ беше супер.

    PS Peй Стивънсън като Франк Касъл ме радва най-много от всички, честно казано.

  2. meh, Daredevil-a като сериал си е яко overrated като изключим няколко свежи момента.