iron-fist-20160725
Кадър от „Iron Fist“

Ясно беше, че Marvel и Netflix ще покажат кадри от „Luke Cage“ на тазгодишния Comic-Con (тийзърът е доста приятен, сцените от сериала обаче не са достъпни онлайн), но за всеобща изненада, „Iron Fist“ и „The Defenders“ също бяха представени подобаващо. Започваме с „Iron Fist“, който се очаква по екраните другата година, въпреки че главният му герой Дани Ранд може и да има поява в предстоящия първи сезон на „Luke Cage“. Преди да видите рекламата обаче, едно бързо предупреждение за феновете: става дума за класически тийзър, по-малко от минута, нещо като „origin story” и не разкрива нищо от сюжета.

Да, не е кой знае какво, но тепърва ще има снимки, плакати и истински трейлъри. Честно казано, от всички супергерои на Marvel и Netflix Дани Ранд, познат още като Железния юмрук, ни изглежда най-малко интресен и Фин Джоунс в главната роля малко ни смущава. Но както обикновено, няма да се настройваме отсега, преди да сме видели нещо по-сериозно като кадри. В крайна сметка и Чарли Кокс ни се струваше не съвсем идеален избор за Мат Мърдок/Daredevil, а се справя чудесно (между другото, „Daredevil“ официално е одобрен за трети сезон, което не е никаква изненада за никого).

Лого Iron Fist

Както вече споменахме, „The Defenders“ също получи свой собствен тийзър, в който няма никакви действителни кадри – напълно разбираемо, след като снимките още не са започнали, но въпреки това заслужава внимание. Изглежда чудесно, върши си работата добре (като за тийзър) и освен окото, радва и слуха, благодарение на Скот Глен, чийто Стик е добре познат на феновете на „Daredevil“.

https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g

В „Iron Fist“ ще видим Фин Джоус, Джесика Хенуик, Дейвид Денам, Джесика Строуп, Том Пелфри и Кери-Ан Мос, а „The Defenders“ ще събере на екран супергероите Мат Мърдок, Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Дани Ранд по някое време през 2017.

лого Defenders

И последно, ето и супер-ранния тийзъра на предстоящия трети сезон на „Daredevil

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *