Продължаваме да се възхищаваме от темпото, с което Стивън Содърбърг работи и попива култура (хвърлете поглед на списъка с неща, които е гледал и прочел през изминалата година). Не знаем какви медикаменти взима, но през изминалата година режисьорът, който уж щеше да се отказва от киното, ни подари чудесния „Късметът на Логан“ засне филма си „Unsane“ с телефон и предложи иновативен начин за съпреживяване с история чрез интерактивния проект „Mosaic”. А ние мрънкаме, че не ни се става сутрин. За всеки, който е предполагал, че човекът зад „Трафик“ ще си почине след натоварената година, идва днешната новина, която да разсее тези наивни делюзии.

Според The Film Stage следващият филм на Содърбърг ще се казва „High Flying Bird“. Снимките ще започнат още този месец, а в главната роля ще влезе Андре Холанд, който вече е работил с режисьора по сериала „The Knick“. Историята разказва за спортен агент (изигран от Холанд), който представлява своя клиент, новобранец в NBA, докато не получава нетипична бизнес възможност по време на един от мачовете. Сценарият е дело на Тарел Алвин Маккрейни, отговорен за наградения с Оскар „Moonlight“.

И понеже времето е твърде малко само за един бъдещ проект, вчера изплува и новината, че Содърбърг най-вероятно ще продуцира и режисира екшън-трилъра „Planet Kill“, за който не се знае почти нищо, освен че от Studio 8 са се сдобили с правата. Замесени са част от продуцентите на „Contagion“, така че сме любопитни за какъв тип история става въпрос. Интересно ни е също дали споменатите два филма ще бъдат снимани с iPhone, тъй като наскоро Содърбърг се зарече, че това е най-удобният и лесен начин да разказва истории. Ще ви държим в течение, в случай, че излезе нова информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *