След като последно го споменавахме във връзка със снимания в България „Leatherface”, който вече е достъпен за феновете на (говори се) прилични и (доста) кървави бруталии, сега е време да ви информираме, че Стивън Дорф ще се включи в екипа на очаквания с нетърпение трети сезон на „True Detective”. Информацията е предоставена от Deadline, като става ясно, че Дорф ще поеме ролята на щатски следовател в Арканзас на име Роланд Уест и ще бъде партньор на героя на Махершала Али – Уейн Хейс. Сигурни сме в едно: това „обогатяване” на кастинга ни допада, защото Дорф е натрупал сериозен опит през годините с роли в най-различни – като жанр, мащаб и качества проекти, и смятаме, че може да се окаже една от приятните изненади в предстоящите епизоди.

Трети сезон на успешната НВО поредица, която си спечели хиляди почитатели в целия свят, ще разкаже историята на едно ужасяващо престъпление в сърцето на планините Озаркс и за тайнствените събития, които се случват в три различни периода във времеето. Както вече споделихме, Кармен Еджого ще бъде в ролята на едно от основните действащи лица – арканзаската учителка Амелия Риърдъм, чиито две деца изчезват през 80-те години на ХХ век.

Първият сезон на поредицата вдигна толкова високо летвата на зрителските очаквания – с брилянтна реализация, уникална история и страхотен творчески екип, че сезон № 2 се оказа доста под нивото, което всички искаха да видят. Третият опит за навлизане в интригуващите тайнствени територии, в които се развихря въображението на „шоурънъра”-сценарист Ник Пизолато, се подготвя отдавна, а самият той, заедно с Джеръми Солние („Blue Ruin”, „Green Room”), поема режисьорските ангажименти по сезона. На помощ в работата специално по четвърти епизод на предстоящия трети сезон се включва и носителят на „Еми” Дейвид Милч („Deadwood”, „Luck”). Пизолато е подписал договор с НВО за цялата 2018 година и в момента е ангажиран с още един техен проект – поредица, посветена на прочутия детектив Пери Мейсън, по който работят заедно с Робърт Дауни-син. Дано всичко да върви по план и скоро да видим всички тези проекти в готовност да провокират и (искрено се надяваме) да зарадват нетърпеливите зрители.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *