Понякога историята и наратива са водещи за интереса ни към един филм, а в други случаи е просто перспективата двама страхотни актьори да се „надиграват“. В случая ще ви покажем трейлър за филм, който е стриктно от втората категория – две носителки на „Оскар“, и двете известни със способностите си да бъдат крайно изразителни в емоциите си, ще премерят сили в силно стилизирана драма-трилър.

Филмът се нарича Mothers’ Instinct и е режисьорски дебют за Беноа Делом, който до момента е работил основно като оператор по филми като Ван Гог: Пред портите на вечността, Теорията на всичко и Беззаконие, където снима Джесика Частейн, която участва и в сегашния му проект, римейк на едноименния френски филм на Оливие Масет-Депас. Частейн си партнира с Ан Хатауей в история, която разказва за две домакини през 60-те години, които са приятелки, съседки и децата им са на една и съща възраст. Съпрузите им са успешни, те изглеждат безупречно и сякаш животът обещава само щастие, когато трагичен инцидент строшава мира им, след което вина, подозрение и параноя отравят всяка част от връзката им.

Вижте трейлъра сега:

Винаги сме харесвали подобни филми, в които отношенията и развитието на героите са далеч по-важни от сюжета. Тук неоспоримо трагичната рамка на историята вероятно ще ни покаже двете героини в най-измъчените им моменти, за което Джесика Частейн и Ан Хатауей без съмнение са перфектни актриси. Очакваме и че атмосферата на 60-те години, освен с прекрасните костюми и прически допринася и с очакванията към домакините да бъдат красиви, прилежни и мълчаливи, каквито тези двете едва ли ще бъдат. Mothers’ Instinct е филм, който няма да е за всеки зрител, но със сигурност няма да е за изпускане за феновете на актьорското изкуство.

Mothers’ Instinct е режисиран от Беноа Делом. В главните роли са Джесика Частейн, Ан Хатауей, Джош Чарлс и Андерс Даниелсен Лай.

Официална премиерна дата за момента не е обявена, но разпространението е поето от Neon в Щатите и Studio Canal във Великобритания, като и двете компании обещават премиера „скоро“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *