Има филми (най-вече комедии), които направо се чудим защо отразяваме. На никого в екипа не му е интересно да губи час и половина от живота си в опит да се засмее на дебелашки смешки и карикатурни образи, които се спъват, бъркат в контакта или си наливат пиячка в задника. Но като сме хванали на хорото, както е казано, ще играем. Надяваме се все пак скоро да има някаква промяна в качеството, защото засега жанрът романтична комедия се е загробил могъщо и много надълбоко. Това важи с особена сила за всички филми с притеснени родители. Такъв е случаят и с „Blockers”, който сме отразявали вече.

Припомняме ви, че „Blockers” идва от популярния израз „cockblocker”, което грубо казано, е човек или негово действие, което съзнателно или не, пречи на някого да прави секс. В случая става дума за родители, които осъзнават, че децата им са вече са на възраст да правят секс и правят всичко възможно да предотвратят това да се случи вечерта на тяхното завършване. Освен Лесли Ман, в ролите на останалите родители са Джон Сина и Айк Баринхолц. Режисьор е Кей Кенън („Перфектният ритъм”), а продуценти са Сет Роугън и Еван Голдбърг. Вижте новия трейлър:

Повече от красноречив е този трейлър за качествата (или липсата на такива), които филмът ще предложи. Сигурни сме, че някъде там, под всичката плява, има заровени една-две качествени смешки, но не сме убедени, че ще имаме търпението или екзистенциалната апатия, за да стигнем до тях. Нищо, че много харесваме Лесли Ман, а Джон Сина стои по-скоро симпатично като неловък баща с традиционен мироглед. Оставяме на вас да прецените дали ще дадете шанс на „Blockers”, ние сме по-скоро пас.

NDI@._V1_

Режисьор на „Blockers” е Кей Кенън („Перфектният ритъм”), а продуценти са Сет Роугън и Еван Голдбърг. В ролите са Лесли Ман, Джон Сина, Айк Баринхолц, Катрин Нютън, Греъм Филипс, Гидиън Адлън, Джейк Пикинг и др.

Премиерата е 6 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *