Blockers

Напоследък не обръщаме много внимание на холивудските конвейерни комедии, тъй като филмите ни се струват ужасно зациклили. Само тук-там правим по някое изключение по различни причини – най-вече заради някой актьор или ако видим поне един наистина смешен момент. В случая с „Blockers”, причината не е, че сме видели нещо кой знае колко смешно, нито толкова участието на Лесли Ман, която обожаваме, колкото самото заглавие и идеята, която се крие зад него.

Blockers” идва от популярния израз „cockblocker”, което грубо казано, е човек или негово действие, което съзнателно или не, пречи на някого да прави секс. В случая става дума за родители, които осъзнават, че децата им са вече са на възраст да правят секс и правят всичко възможно да предотвратят това да се случи вечерта на тяхното завършване.

Освен Лесли Ман, в ролите на останалите родители са Джон Сина и Айк Баринхолц. Режисьор е Кей Кенън („Перфектният ритъм”), а продуценти са Сет Роугън и Еван Голдбърг, което трябва доста красноречиво да ви говори какво да очаквате. Вижте.

Никакви изненади и почти никакви моменти, които да предизвикат нещо повече от крива усмивка, но пък идеята и заглавието „Blockers” толкова ни допадат, че със сигурност ще хвърлим едно око на филма. Разбира се, няма да лъжем, и Лесли Ман накланя везните в тази посока – както казахме, тя ни радва и рядко има нещо, което „cockblock”-ва желанието ни да я гледаме.

SSSS

Blockers

Blockers

Blockers

Blockers

Още веднъж, режисьор на „Blockers” е Кей Кенън („Перфектният ритъм”), а продуценти са Сет Роугън и Еван Голдбърг. В ролите са Лесли Ман, Джон Сина, Айк Баринхолц, Катрин Нютън, Греъм Филипс, Гидиън Адлън, Джейк Пикинг и др.

Премиерата е 6 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *