Пабло Диего Хосе Франсиско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руиз Пикасо
Пабло Диего Хосе Франсиско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руиз Пикасо

Когато съобщихме, че във фокуса на втори сезон на поредицата на National Geographic „Геният“ ще бъде Пабло Диего Хосе Франсиско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руиз Пикасо, по-известен като Пабло Пикасо или просто като Пикасо, обещахме да следим развитието на проекта и по-специално кастинга, но за съжаление, излъгахме. И не само, че не сме обръщали внимание на новините около новия сезон, но сме пропуснали да отбележим, че в ролята на Пикасо ще влезе Антонио Бандерас, който сбъдва отколешната си мечта да се превъплъти във великия художник (вероятно помните, че той трябваше да играе Пикасо в „33 Dias” на Карлос Саура).

Сега обаче получаваме шанс да наваксаме и да се реабилитираме, като ви представим първите официални снимки, представящи Антонио Бандерас в пълния му блясък като Пикасо, които National Geographic разпространиха заедно с останалата част от кастинга. Вижте.

Genius_S2_Antonio as Picasso (1) Genius_S2_Antonio as Picasso (2)

Има известна прилика с Пикасо, но ако трябва да сме честни, ако не знаехме, че това трябва да е той, вероятно нямаше да го познаем. Ама не е и необходимо приликата да е очеизваждаща, за да имаме добро изпълнение. Сигурни сме, че Антонио Бандерас ще се справи отлично. Определено сме любопитни за крайния резултат.

Като допълнение към снимките ви предлагаме и подробна информация за останалите актьори и техните роли, предоставена от родните офиси на National Geographic и Fox:

Ще видим Алекс Рич в ролята на младия Пикасо, Клемънс Поези в ролята на Франсоаз Жило, френска художничка и авторка на бестселъри, която има две деца от десетгодишна си връзка с Пикасо; Себастиан Роше в ролята на Емил Жило, тираничния баща на Франсоаз; Робърт Шийън в ролята на Карлос Касагемас, испански студент по изкуство и поет, един от най-близките приятели на Пикасо; Попи Делевин в ролята на Мария-Тереза Валтер, любовница и муза на Пикасо, майка на първата му дъщеря, както и Ашлин Франсиози в ролята на французойката Фернанде Оливие, артист и модел, на която Пикасо рисува над 60 портрета.

Сред актьорите са още и завръщащите се от първи сезон Саманта Коли в ролята на Дора Маар, френски фотограф и художничка, любовница и муза на Пикасо; Ти Ар Найт в ролята на Макс Джейкъбс, един от първите приятели на Пикасо в Париж; Сет Гейбъл ролята на Гийом Аполинер, един от най-изтъкнатите поети на XX век и съмишленик на Пикасо; както и Джони Флин в ролята на френския актьор Ален Кюни.

Снимките на втори сезон на „Геният“ се очаква да започнат този месец.

„Герника“
„Герника“ на Пабло Пикасо

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *