Отразили сме почти всичко до момента, свързано с продуцирания от любимия ни Кари Фукунага криминален сериал „The Alienist”, който е адаптация по едноименния роман на Кейлъб Кар. „Mindhunter” на Дейвид Финчър ни е подгрял подобаващо за история, свързана със серийни убийци, като в случая ще се върнем назад в миналото, за да видим един от първите подобни случаи. В случая ни очаква звезден актьорски състав, начело с Даниел Брюл, Дакота Фанинг и Люк Евънс

Припомняме ви, че Брюл и Евънс ще изиграят респективно Ласло Крайцлер и Джон Мур. Действието се развива през 1896 г. в Ню Йорк, където убийството на младо проституиращо момче загатва за съществуването на сериен убиец. Крайцлер е брилянтен, но ексцентричен доктор по психология, а Джон Мур е негов приятел, близък и с шефа на полицията Теодор Рузвелт.

Вижте новия трейлър, който загатва за играта на криеница:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=hgeknkliUJc

Предлагаме ви и няколко видеа, в които актьорите представят героите си:

В случая няма какво да коментираме, защото сме споделили мнение в новините за предишните трейлъри. Не очакваме нещо невероятно, но има достатъчен потенциал, за да задържи вниманието ни през всичките десет епизода. Сигурно няма да се уморим да повтаряме колко разочаровани останахме от „Penny Dreadful“, но в случая наистина усещаме, че ще получим повече кино. Бихме го гледали дори само заради атмосферата, взета от любимия ни Едгар Алан По.

Премиерата на „The Alienist” ще бъде по TNT в Щатите на 22 януари 2018 година, докато Netflix притежават правата за разпространение във Великобритания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *