Рейчъл МакАдамс, Тейлър Кич и Кели Райли

Една леко позакъсняла новина – преди няколко дни НВО официално потвърдиха това, което от доста време циркулираше като информация около предстоящия втори сезон на „True Detective”, а именно, че актьорите, които ще се присъединят към Колин Фарел и Винс Вон в главните роли, ще бъдат Рейчъл МакАдамс, Тейлър Кич и Кели Райли. Всъщност, за втората женска роля се спрягаха един куп актриси и нямаше конкретен фаворит (последно се говореше за Елизабет Мос), но все пак изненади няма, защото Райли беше едно от имената в кюпа.

Наравно с имената на актьорите, НВО разпространиха и кратко описание на отделните образи в добавка към тези, които вече знаехме. Само да припомним, вторият сезон на сериала ще разказва за „трима полицейски служители и един престъпник, които са оплетени в конспирационна мрежа, свързана с последиците от едно убийство.”

– Колин Фарел е Рей Валкаро – компрометиран детектив, който е разкъсван между шефовете си в корумпираното полицейско управление и мафиота, който го „притежава”.

– Винс Вон е Франк Семион – престъпник, който е на път да изгуби империята си, след като преминаването му към легалния бизнес е възпрепятствано от убийството на бизнес партньор.

– Рейчъл МакАдамс е Ани Безерайдс – шериф от окръг Вентура, чиито безкомпромисна работна етика я поставят в конфликт с хората и системата, на която служи.

– Тейлър Кич е Пол Удру – военен ветеран и офицер от калифорнийския мотоциклетен магистрален патрул, който бяга от трудното си минало и от скандал, който така и не се случва.

– Кели Райли е Джордан – съпругата на Франк Семион, бишва „D-list” актриса, която е пълноправен партньор във всичките му начинания и амбиции.

Адски сме доволни от кастинга на Рейчъл МакАдамс, която много харесваме, както и от този на Кели Райли, която също ни е отколешна любимка – щяхме да се зарадваме повече единствено, ако вместо нея бяха избрали Джесика Бийл. Тейлър Кич обаче попада в отрицателната категория заедно с Колин Фарел. Не казваме, че двамата ще направят лоши роли – може да се раздадат като за „Оскар” – просто, както вече споменахме, не ни се гледат в този сериал. Това си е наше лично субективно мнение и не ангажираме никого с него.

Снимките на втория сезон на „True Detective” текат в момента в Калифорния. Сценарист на всичките осем епизода отново е създателят на сериала Ник Пизолато, а режисьор на първите два епизода е Джъстин Лин („Бързи и яростни” от част 3 до част 6).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Адски сме доволни от кастинга на Рейчъл МакАдамс, която много харесваме, както и от този на Кели Райли, която също ни е отколешна любимка – щяхме да се зарадваме повече единствено, ако вместо нея бяха избрали Джесика Бийл. Тейлър Кич обаче попада в отрицателната категория заедно с Колин Фарел. Не казваме, че двамата ще направят лоши роли – може да се раздадат като за „Оскар” – просто, както вече споменахме, не ни се гледат в този сериал. Това си е наше лично субективно мнение и не ангажираме никого с него.
    * * *

    Не знам как попаднах на тази глупост, но е хубаво да се вдигне малко. „Вие“ дето не ви се гледа, може да го издухаТЕ – колективно и множествено.
    🙂

  2. Някакви слухове витаят, че Оливия Мън и Аби Лий ще участват в трети сезон…