The Punisher (Наказателя)

Най-новият трейлър на „The Punisher“ – предстоящият самостоятелен сериал на Netflix и Marvel, посветен на популярния анти-герой Наказателя, който въздава „куршумeно правосъдие“ сред престъпниците – трябваше да дебютира на изминалия New York Comic-Con, но панелът на сериала беше изтеглен заради трагедията в Лас Вегас, в която въоръжен мъж уби 58 човека и рани над 500. Сега, няколко седмици по-късно, когато чувствителността на американците не е толкова висока, трейлърът вече е факт, а заедно с него получаваме и очакваната премиерна дата на сериала.

Припомняме, че тази инкарнация на Наказателя – в изпълнение на Джо Бернтал („Живите мъртви”, „Сикарио”), който по доста успешен начин се вписва в ролята, направи своя дебют във втория сезон на „Daredevil”. След като отмъщава на хората, отговорни за смъртта на съпругата и децата му, Франк Касъл разкрива конспирация, проникваща дълбоко в подземния престъпен свят на Ню Йорк. Познат в града като Наказателя, той трябва да открие истината за несправедливост, която е засегнала много повече от семейството му.

Вижте новия трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=OMW_dPtm7Bo

Честно казано, всеки следващ сериал на Netflix и Marvel ни е по-слаб от предишния – „Daredevil”, „Jessica Jones”, „Luke Cage” и „Iron Fist” (все още не сме седнали да гледаме „The Defenders“, но не чуваме много добри неща), но имаме надежда, че „The Punisher” ще промени тази кофти тенденция. Включването му в „Daredevil”, беше отлично, а и по принцип образът на Наказателя е доста комплексен и дълбок и предлага добра основа, върху която да се изгради солидна и интересна история. Плюс това, рекламите до тук ни допадат, така че мислим да му дадем шанс.

The Punisher (Наказателя)

Сценарист, продуцент и showrunner на „The Punisher” е Стив Лайтфут („Hannibal”), а в ролите ще видим Джо Бернтал, Бен Барнс, Ебон Мос-Бахрах, Амбър Роуз Рева, Дебора Ан Уол.

Премиерата е 17 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Голям съм фен на Кухнята на ада и по мое мнение всички сериали бяха повече от ОК. Но Iron Fist беше слаб, но не и толкова зле. За съжаление The Defenders беше много безличен и беше две крачки назад.

  2. Тайно се надявам да слеят в един момент телевизионния с филмовия Марвъл франчайз… примерно в четвъртия Авенджърс 🙂

    1. Ще е интересно , но и трудно да се случи