Джак Райън - Джон Кразински

Въпреки че принципно гледаме да не съдим за това дали някой актьор е подходящ за определена роля, преди да сме видели какво има да ни предложи, няма как да отречем, че не останахме особено доволни от избора Джон Кразински да бъде следващия Джак Райън (роля изпълнявана от Алек Болдуин, Харисън Форд, Бен Афлек и Крис Пайн), в подготвяния от Amazon Studios предстоящ сериал „Tom Clancy’s Jack Ryan”. Просто никога не сме му били големи фенове.

По тази причина не сме следили развитието на рекламната кампания на проекта до момента (то не е имало и нещо кой знае какво като материали, но все пак имаше един-два тийзъра, които при други обстоятелства бихме отразили), но сега е време да се включим, тъй като вчера на New York Comic Con беше представен първия голям трейлър и вече можем да видим как точно Кразински се вписва в ролята.

Сюжетът на „Tom Clancy’s Jack Ryan” е вдъхновен от романите на Том Кланси, но не следва някоя конкретна книга. Джак Райън все още е млад анализатор в ЦРУ, който попада на поредица от подозрителни банкови трансфери. Търсенето на отговор го отвежда извън сигурността на офиса, в Европа и Близкия изток, право в сърцето на опасен терористичен заговор…

https://www.youtube.com/watch?v=OO3Us9nwMs8

Изглежда като… телевизия, каквото несъмнено си е, но напоследък сме свикнали и на малкия екран да откриваме „production values” достойни за кино продукция. Като цяло видяното не ни харесва, но не ни и разочарова тежко. То няма и как при положение, че очакванията ни към сериала (подхранени и от доста лошия последен филм за Джак Райън – „Джак Райън: Теория на хаоса” на Кенет Брана и Крис Пайн) още от самото начало са нулеви. Първо ще изчакаме отзиви и ако чуем нещо забележително, може да му хвърлим едно око.

jack-ryan-poster

Създатели на „Tom Clancy’s Jack Ryan” са Карлтън Кюз („Lost”, „Bates Motel”, „The Strain”) и Греъм Роланд („Lost”), а освен Джон Кразински, в ролите са Аби Корниш, Уендъл Пиърс, Питър Фонда, Тимъти Хътън, Али Сулиман, Карим Займ, Адъм Бърбет, Мена Масуд и др.

Премиерата е предвидена за 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. След първите два епизода Красински се справя повече от добре ! Сериалът се отличава с вещата ръка на Майкъл Бей!

  2. Oценките са по-скоро положителни, но засега ще се въздържа 🙂

  3. Аз съм доволен ! Но трябва да се допитам до Ламот тъй като действието се развива в Йемен и Сирия