embargoed-until-6.00pm-24th-january-the-widow-04

Тук още от заглавието трябва да е станало ясно кои са основните фактори, привлекли вниманието ни върху новия сериал на Amazon – „The Widow“. Това са изключително популярната в нашите ширини, най-вече заради красотата си, не толкова заради актьорските си заложби, Кейт Бекинсейл и не по-малко популярният, но най-вече заради актьорските си заложби, не толкова заради красотата си (макар че някои членове на екипа ни и от двата пола го намират за секси), Чарлс Данс. Останалото са подробности.

The Widow“ е дело на създателите на „The Missing” и „LiarХари и Джак Уилямс и разказва за Джорджа Уелс (Бекинсейл), която скърби по съпруга си, загинал в самолетна катастрофа в Конго. Неговото тяло обаче така и не е намерено и когато Джорджа вижда доказателства, че мъжът ѝ може да не е мъртъв, тя изоставя затворения си живот и се впуска в опасно пътуване сред дебрите на Конго, с надежда да открие какво се е случило.

Вижте първия трейлър на „The Widow“, който ще ви даде още мъничко информация около историята, без обаче да издава основните мистерии.

Според официалната информация „The Widow“ включва и още една сюжетна линия, която се развива в Ротердам и е свързана с централната мистерия. Тя включва слепия исландец Ариел Хендерсон, който кандидатства за медицинско лечение, което да му възвърне зрението. Там той среща друг кандидат – Беатрикс, но Ариел пази тайна, която го свързва със съпруга на Джорджа, и е само въпрос на време, преди той отново да бъде погълнат от външния свят.

Като цяло горният трейлър не ни е достатъчен, за да си формираме по-твърдо мнение – виждаме неща, които ни допадат (принципно харесваме подобни конспирации особено ако действието се развива на места като Африка), но има и доста, които ни издишат здраво (изпълнението на Бекинсейл клони в тази посока – добре, че е хубава). По тази причина ще почакаме още малко – за по-подробен трейлър и за отзиви. А в крайна сметка може и направо да се пробваме с един-два епизода.

FkN2ZjXkEyXkFqcGdeQXVyNjI4OTg2Njg@._V1_

Продуцент на „The Widow” е Елиза Мелор („Liar”, „The Living and the Dead”, „Poldark”), а режисьори са Сам Донаван („Humans”, „Liar”, „Utopia”) и Оли Блекбърн („Donkey Punch”, „Glue”). В ролите са Кейт Бекинсейл, Чарлс Данс, Алекс Кингстън, Матю Лий Невез, Олафур Дари Олафсон, Бабс Олусанмокун, Луис Брейли и др.

Премиерата е на 1 март по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *