Bohemian Rhapsody
Рами Малек като Фреди Меркюри

След години на проблеми, търсене на правилната форма и усилена подготовка, продукцията на биографичния филм за легендата Фреди МеркюриBohemian Rhapsody” най-накрая е в ход, под надзора на режисьора Брайън Сингър и с Рами Малек в ролята на Фреди.

Първоначално имахме лек скептицизъм по отношение на избора на този творчески дует – Брайън Сингър не е правил истински добър филм от години (някои ще кажат, че в действителност той има само един добър филм и това е „Обичайните заподозрени“, но макар и да виждаме логиката зад подобно изказване, не можем да се съгласим напълно), а Рами Малек все още не ни е разкрил някакъв кой знае какъв актьорски талант (ще ни простите, но ролята в „Mr. Robot“ просто се връзва идеално с физиономията му и не е необходимо да играе въобще, за да изпъкне). Но постепенно се поуспокоихме, защото нещата можеха да са къде-къде по-трагични, и в момента очакваме „Bohemian Rhapsody” с голям интерес.

Ще излъжем, ако кажем, че за това ни спокойствие голяма роля изигра начинът, по който изглежда Малек в ролята (никога физическата прилика на актьора с конкретната действителна личност, която изпълнява, не ни е била от решаващо значение), но определено ни помогна. А сега може да кажем това с още по-голяма сигурност, тъй като новият ни поглед (осигурен лично от Сингър) към Рами Малек като Фреди говори и за цялостно физическо преобразяване, което е нещо далеч по-специално от това да ти лепнат една перука, мустаци и да те напудрят.

Couldn't help myself and had to post this iPhone pic

Публикация, споделена от Bryan Singer (@bryanjaysinger) на

Както казахме и миналия път, сега остава да уцелят и пеенето, което може би е един от най-важните и трудни моменти, когато говорим за филм за Фреди Меркюри. Ние като че ли предпочитаме Малек да си пее със собствения глас, отколкото да опитва пълна имитация, но пък ако се справя блестящо, защо не?

Освен Рами Малек като Меркюри, в „Bohemian Rhapsody” като останалите членове на групата Queen ще видим Бен Харди (Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън). Участват още и Алън Лийч, Люси Бойнтън, Ерън МакКъскър, Ейдън Гилън, Том Холандър и Майк Майърс (да, всички правят връзката със „Светът на Уейн“ и култовото изпълнение на „Bohemian Rhapsody“).

Режисьор на „Bohemian Rhapsody” е Брайън Сингър („Обичайните заподозрени“), а автор на сценария е Джъстин Хейти („Пътят на промените”). Продуценти са Греъм Кинг, Джим Бийч, Робърт де Ниро, Брайън Мей, Брайън Сингър и Роджър Тейлър.

Премиерата е предвидена чак за 25 декември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Най-добре си е гей да играе гей, така че момчето си е подходящо за ролята.