Следвайки обещанието си, което направихме в новината за ангажирането на Джон Мактиърнън за режисьор на екшън-трилъра „Red Squad”, сега се включваме с един супер кратичък ъпдейт за първия промо-постер на филма. Той идва от изминалия фестивал в Берлин, където много филмови проекти търсеха финансиране и договори за разпространение.

Red Squad

Както знаете, адски сме щастливи от евентуалното завръщане на Мактиърнън – ако не ви е ясно защо, значи няма начин как да ви обясним – и се радваме да видим, че върху филма и разпространението му се работи усилено, но на този етап няма да си позволим да се зарадваме истински, тъй като безброй пъти сме ставали свидетели на разпадането на подобни проекти, които са имали доста повече неща от един промо-постер.

Ако все пак всичко се подреди, „Red Squad”, чийто сценарий е дело на Кам Кенън и Хорхе Суарес, ще разкаже историята на бивш DEA агент и неговия екип от наемници, които са изпратени в граничен мексикански град, за да неутрализират нарко-бос. Към това прибавете и участието на „млада и невинна полицейска началничка” (контекста вие си го представете), която до момента не присъстваше в официалната информация и за която разбираме от по-горния плакат.

За пореден път: стискаме палци всичко да се подреди и скоро да имаме нов филм на

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *