Зак Браф

Планирахме да отразим предстоящия „Veronica Mars” филм, който събра супер впечатляващите 5 милиона (и нещо) чрез Kickstarter кампанията си, но така и не намерихме време и възнамеряваме да му обърнем повече внимание, когато започнат снимките или може би когато видим първите рекламни материали. Сега обаче го споменаваме, защото покрай не чак нечувания, но все пак доста нетипичен начин, по който събра солидна част от бюджета си, „Veronica Mars” вдъхнови още няколко доста интересни Kickstarter кампании.

Една от тях е „Wish I Was Here” на Зак Браф, който с малко късмет (и подкрепа, събрана чрез Kickstarter кампанията) може да се окаже следващият му актьорски и режисьорски проект. Вече няколко пъти сме писали за така очаквания му следващ филм, но този път като че ли има по-голям шанс да се окажем прави.

Браф не е режисирал от „Гарден Стейт” насам и в представянето на Kickstarter кампанията по-долу споменава защо. Той разказва също малко за сюжета и потенциалните проблеми на филма, а компания му правят Джим Парсънс, Крис Хардуик и старият приятел на Браф и колега от „Scurbs” Доналд Фейзон.

Не е най-впечатляващият призив и поне у нас не извиква остро желание да развържем кесиите, но това определено не означаваме, че не искаме да има успех, напротив. Надяваме се съвсем скоро да пишем, че да, „Wish I Was Here” действително е следващият филм на Браф (с или без участието на Доналд Фейзон) и снимките започват всеки момент (по принцип, ако се съберат нужните средства, са планирани за август). Както обикновено, ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *