Чарлийз Терън

Разбира се, първата асоциация с Чарлийз Терън би могла да си остане „Адвокат на дявола” или „Месец любов”, но – слава богу! – тя направи „Чудовище” и това някак си я оправдава, дори и за следващите й „ходове”, сред които бяха „Аеон Флукс” и „Ханкок”… И ако държим да не се отплесваме, в тази новина се говори за бъдещ проект на хубавата русокоска.

Нейната продуцентска компания е собственик на правата за римейк върху холандския хорър „Zwart Water” (в буквален превод – „черна вода”, или както бил по-известен с международното си заглавие „Two Eyes Staring”). Като съсценарист в проекта е ангажиран Пол Бордман, който ще работи по сюжета заедно със Скот Дериксън. Двамата са отговорни за „Дяволът в Емили Роуз” и може би именно затова са възбудили интереса на Чарлийз. Според предварителните уговорки, Дериксън ще се заеме и с режисурата на този римейк.

И тази крийпи-история обещава срещи с прояви на свръхестественост – девет годишно момиченце открива, че зловещата й нова приятелка (първо на първо, как й става приятелка, като е зловеща?!) е дух на мъртвата близначка на майка й. Таткото започва да подозира, че обичната му съпруга крие ужасяваща тайна (бррр!). И в този ред на мисли, нали знаете кой ще играе мамчето – Чарлийз!

Нещо не си представяме (въпреки че е талантлива – това не можем да го отречем!) как мис Терън ще се справи с приключване на снимките на „Snow White And The Huntsman” (ммм – каква зла мащеха става от нея!), с рекламната кампания на „Young Adult” (нещо като комедийно недоразумение, дано бъдем опровергани!) и – най-важното – с ангажимента си към Негово Всемогъщество Ридли Скот и „Prometheus” (сигурно за няколкостотен път ще кажем, че очакването вече не се издържа!). Информирани кръгове твърдят, че Дериксън в момента снима криминалния хорър „Sinister” с участието на Итън Хоук, а плановете му за бъдещето включват интерпретация на библейската притча за Давид и Голиат в стил „300”. Може би в такъв случай наистина ще е по-добре да предпочете проекта на Терън, а? Има ли още новини около „Zwart Water” – скоростно ще узнаете; попадне ли в категорията „провалени очаквания” – няма да прочетете и „гък”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *