Bright

Точно както ни беше обещано, седмица след последния поглед зад кулисите на филма, получаваме и нов пълен трейлър на съчетаващата в себе си полицейска драма, екшън и фентъзи, оригинална супер продукция на Netflix „Bright” на Дейвид Ейър с Уил Смит и Джоел Еджъртън. Реклама предлага доволно количество нови кадри и дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма като история, атмосфера и екшън, за който е отишъл по-голямата част от бюджета.

Bright” е по сценарий на Макс Ландис и разказва за алтернативен свят, в който хората живеят наравно с феи, елфи и орки. В центъра на историята са двама полицаи – Уорд (Смит), който е човек, и Джакоби (Еджъртън), който е орк (първият допуснат в полицейските сили, като част от програма за по-голямо разнообразие в силите за сигурност). Те поемат на рутинен патрул, който ще промени света им из основи. Борейки се с множеството си различия и купища злодеи, двамата трябва да работят заедно, за да защитят млад женски елф и да открият и опазят забравена реликва, която в грешните ръце може да унищожи всичко…

Трябва да признаем, че репликата за Шрек и Фиона успя да ни усмихне. Почти нищо друго в този трейлър не ни допадна особено. И знаем, че се повтаряме, но тази мода с хип-хоп парчетата ни съсипва, макар че тук може да има някакъв смисъл, ако цялостният музикален облик на филма има подобен тип – Дейвид Ейър е режисьор, който доста работи с песни и обявяването на предстоящия саундтрак в края на трейлъра е индикация, че и този път няма да е различно. Останалото вече сме го коментирали достатъчно.

MK1_2041.CR2

MK3_1306.CR2

MK1_4023.CR2

MK3_2858.CR2

Режисьор на „Bright” е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Ярост”, „Саботаж”, „Отряд самоубийци”), по сценарий на Макс Ландис („Хроники”, „Виктор Франкенщайн”). В ролите са Уил Смит, Джоел Еджъртън, Нуми Рапас, Едгар Рамирес, Айк Баринхолц, Джей Ернандес, Брад Уилям Хенке, Кенет Чой и други.

Премиерата е на 22 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Признавам, тоя трейлър изглежда доста по-интересно и далеч по-малко cringeworthy от колкото очаквах…