След като „Top Of The Lake”  на Джейн Кемпиън, Джерард Лий и Гарт Дейвис привлече интереса на хиляди зрители, както и Златен Глобус за Елизабет Мос за ролята й в телевизионен филм, може би трябва да се обърне по-сериозно внимание на Sundance Channel като конкурент за вниманието на публиката.

Предлагаме първи тийзър на поредицата „The Red Road”, чиито първи сезон ще се състои от шест епизода, а първият от тях е режисиран от Джеймс Грей.

http://www.youtube.com/watch?v=fV9_4sbY0Z0

Както видяхте, ролите са разпределени между Джейсън Момоа, Мартин Хендерсън, Джулиан Никълсън и Том Сайзмор, а историята се върти около един шериф, който се бори да запази семейството си, като в същото време трябва да се справи и с напрежението между хората от малкия му роден град и съседната общност от индианци от планината Рамапо. Залозите се вдигат, след като представител на племето и шерифа сключват сделка, ала нещастие сполетява съпругата на представителя на реда…

Един от създателите на „The Red Road” е сценаристът на „Prisoners” Арън Гузиковски, което може да се разглежда като причина да се обърне по-специално внимание на сериала и да не съдим прибързано по седемдесетарски-изглеждащия тийзър.

Излъчването започва на 27 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *