0_d60c3_5242e8a5_orig
Кейт Уинслет и Джеймс Камерън се радват на успеха на „Титаник“.

След години протакане, част от подготвяните множество продължения на „Аватар” най-накрая влязоха в продукция (която ще е най-скъпата в историята, с общ бюджет от над един милиард долара) и постепенно започнаха да изскачат известни подробности за предстоящите филми. Наскоро се запознахме с младите нови попълнения сред актьорите и техните герои, а сега научаваме и за още един кастинг, който определено е вълнуващ.

Deadline съобщават, че Кейт Уинслет официално се присъединява към актьорския екип и ще работи с Джеймс Камерън за първи път, 20 години след успешната си колаборация в мега-хита „Титаник”. Ето какво споделя Камерън:

Кейт и аз търсим нещо да направим заедно от 20 години, откакто работихме по „Титаник”,  което е едно от най-успешните сътрудничества в кариерата ми. Нямам търпение да видя как тя ще вдъхне живот на образа Ронал.

Както може би се досещате, няма абсолютно никакви подробности за това, кой (или какво) точно е Ронал, нито в кои филми ще видим образа – дали само в едно или във всички продължения. При всички случаи обаче сме доволни от този кастинг, тъй като Кейт Уинслет е една от най-добрите актриси на своето поколение, винаги е на висота и винаги има какво да предложи, дори и когато участва в лоши филми от рода на „Дивергенти”.

В случай, че сте пропуснали, Уинслет се присъединява към ветераните от първия филм Сам Уортингтън, Зои Салдана, Стивън Ланг, Джоел Дейвид Мур, Мат Джералд и Сигорни Уийвър, както и към другите нови попълнения Уна Чаплин и Клиф Къртис и децата Бритън Долтън, Филип Гелджо, Джейми Флатърс, Бейли Бас, Тринити Блис, Джейк Чампиън, Дуейн Еванс джуниър.

Премиерата на „Аватар 2“ е обявена за 18 декември 2020. Останалите продължения са планирани съответно за: „Аватар 3“ – 17 декември 2021, „Аватар 4“ – 20 декември 2024 и  „Аватар 5“ – 19 декември 2025.

Кейт Уинслет и Джеймс Камерън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *