Елизабет Хърли

Май е крайно време да обърнем внимание на предстоящия “Wonder Woman” сериал – въпреки че изпитваме сериозни съмнения, че ще става за гледане и със сигурност няма да ни стане любим, все пак ще хвърлим един поглед на пилота, особено след като ще има толкова “зъл злодей”. Това са точните думи на Елизабет Хърли, която според собствения й Twitter акаунт ще получи ролята, в момента, в който получи нужната виза.

Самата Wonder Woman също не е за изхвърляне и след сериала “Friday Night Lights” и “Electra Luxx” (винаги се радваме на млади, дългокраки актриси, които играят порнозвезди) Адриане Палики вероятно е събрала достатъчно опит и за главна роля, особено в сериал като “Wonder Woman”. Добрата новина е, че с тази роля няма как да е блондинка (надяваме се да не прекалят с промените и осъвременяването), защото Адриане определено изглежда по-добре с тъмна коса. Проблемът е, че ще играе няколко роли – супер героинята, нейното алтер-его и според официалното прессъобщение на NBC, още едно алтер-его, което вече ни се струва прекалено. Не е ясно как точно ще “се бори с престъпността в ЕлЕй, но също така ще е преуспяла бизнес дама и съвременна жена, която се опитва да съчетае всички елементи от невероятния си живот”, при условие, че трябва да играе не само бойната мацка с оскъдното облекло и милионерката, но и “незабележимата” й секретарка.

Но няма значение, всеки супер герой има нужда от злодей и Wonder Woman явно е намерила своя. Лиз Хърли ще играе Вероника Кейл, гост-звезда в сериала и шеф на фармацевтична компания, която създава специален серум, даващ допълнителни сили. Кейл иска да създаде армия, която да превземе света, да я направи свръх-могъща и богата и разбира се, да унищожи Wonder Woman, на която Кейл завижда.

Не сме сигурни защо актрисата описва ролята като “зъл злодей”, но честно казано имаме доверие на Дейвид Е. Кели, който не само ще е продуцент, но и сценарист на пилота. Джефри Рейнър (“Friday Night Lights”, “Trauma”, “The Event”, “Caprica”) ще е режисьор и това потвърждава слуховете, че сериала ще е по-скоро драма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *