За наше съжаление Шон Пен от години не е снимал добър филм, нито е участвал в нещо, което да си заслужава да се види. Последният му режисьорски опит The Last Face” беше приет с ужасни отзиви от критиката, а „The Gunman” определено не беше подходящ избор за актьорските му умения. Доста интересен звучеше общият му проект с Мел Гибсън „The Professor And The Madman“, който пък се омота в легални разправии и ще се забави с разпространението.

Затова сега сме щастливи да споделим новината, че Пен ще последва примера на много свои талантливи колеги и ще потърси качествен материал в телевизионния формат. Актьорът е потвърдил, че ще вземе участие в продукцията на Hulu „The First”, за която сме писали вече. Историята се развива в бъдещето и се завърта покрай първата човешка мисия до Марс и всички трудности, които заобикалят първите стъпки на колонизиране на новата планета. Продуцент е Бо Уилимон („House Of Cards”), когото уважаваме и харесваме много.

След невероятния успех на „Историята на прислужницата” на наградите Еми, Hulu се наложиха като една от най-обещаващите нови компании, сериозна конкуренция на гиганти като Netflix и Amazon. Радваме се на това здравословно разнообразие и с любопитство ще следим този проект, който обещава да ни предложи микс от политика и научна фантастика. Надяваме се само да не е идеологична пропаганда (макар че сме почти сигурни, че няма да ни се разминат поне няколко обидни проповеди за това как сме развалили планетата).

Снимките на „The First” започват тази година, а епизодите ще се излъчат през 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *