Останахме леко разочаровани от първия трейлър на „The Gunman” с Шон Пен и Хавиер Бардем, тъй като съдейки по него, филмът е абсолютна екшъния, което влезе в пълно противоречие с думите на Пен, че да го „определим като екшън” е все едно да „наречем Мерил Стрийп „секси русо гадже” – тя несъмнено била такава, но въобще не определяло истинската ѝ същност.

Сега имаме нов международен трейлър, който – въпреки че е една идея по-добър от първия – за съжаление, клони в същата екшън посока. Все пак имаме някакви надежди, че Пен може да се окаже прав и „The Gunman” наистина да има някаква смислова подплънка, а не да е проста екшън брадва, защото в основата на филма е романът „Prone Gunman” на Жан-Патрик Маншет, който беше обявен за „Top Mystery Book of 2002” от New York Times Book Review. Също така, може рекламите нарочно са екшън ориентирани, защото този тип филми се продават по-лесно.

Абе, дори и в крайна сметка филмът да се окаже абсолютна брадва – нещо в стила на Джейсън Стейтъм, каквото е и най-голямото ни притеснение – няма да плачем много, тъй като в ролите имаме отлични актьори, а режисьорът Пиер Морел е повече от адекватен в снимането на качествен екшън.

Вижте и два постера.

плакат

плакат

Режисьор на „The Gunman” е Пиер Морел („Твърде лично”, „От Париж с любов”), а в ролите са Шон Пен, Хавиер Бардем, Идрис Елба, Рей Уинстоун, Марк Райлънс, Жасмин Тринка и други.

Премиерата е 20 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *