Фенове сме на „House Of Cards” и нямаме търпение да гледаме новия сезон, който изглежда просто страхотен, ако може да се вярва на първите реклами, които ви представихме преди броени дни. Въпреки това е рано да се каже, че се големи фенове на Бо Уилимон – един як сериал просто не е достатъчен, а единственото друго заглавие в биографията му, което разпознаваме, е „The Ides of March”, който, признаваме си, не си спомняме особено добре.

Трябва ни поне още един проект, преди да решим в коя категория да поставим Уилимон, и сега научаваме, че този проект се задава и даже звучи доста обещаващо. С напускането му като шоурънър на „House Of Cards” очаквахме скоро да чуем нещо ново, но не сме очаквали фантастика и сме приятно изненадани. „The First” (според някои източници заглавието може да е временно) ще разказва за първите колонизационни опити на човечеството и предизвикателствата, които хората срещат на Марс.

Разбира се, на този етап е рано за по-сериозен сюжет или кой знае какви подробности, но ето какво казва Уилимон за историята:

Това е история за човешкия дух. За несломимото желание да достигнем нови хоризонти. За хората, които работят за най-великото пионерско постижение в човешката история. За цената на тази мечта, за опасността и жертвите – емоционални, психологически и физически, които трябва да се направят. Как обикновени, несъвършени хора се обединяват и преодоляват редица пречки, за да достигнат необикновеното.

The First” се подготвя от Hulu, снимките са планирани за тази година, а премиерата се очаква през 2018. Ще ви държим в течение с развитието на проекта – съвсем скоро очакваме кастинг новини, а защо не и някой ранен тийзър?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *