Не можем да кажем, че С. Крейг Залър е „един от любимите ни режисьори” след един-единствен филм, но дебютът му „Bone Tomahawk” определено ни хареса (сериозна доза качествено насилие в неочаквано добър „slow burn” трилър), за да следим развиващата му се филмография по-отблизо. Вече сме споменавали за предстоящия „Dragged Across Concrete” с Мел Гибсън и Винс Вон, който в момента се снима, но поводът за тази новина е вече готовият „Brawl in Cell Block 99”, отново с Винс Вон, когото може да видите в първия трейлър по-долу.

Изглежда ни обещаващо и ни харесва, че трейлърът не залага толкова на действието в затвора (и вероятно епичния бой от заглавието), а повече на случващото се извън него. Вижте първия плакат на филма, последван от официалния синопсис, но преди това, ето какво казва С. Крейг Залър за снимките и главния си актьор:

Не бързам да стигна до боя, но когато го стигнем, ще разберете. И продължава доста дълго време. Винс Вон даде толкова много за този филм и се оказа, че има известен опит в бокса, което помогна адски много. Беше достатъчно опитен и можехме да снимаме кадри с размяна на 5 удара, на 10, на 15, на 20 удара, без да спираме.

brawl-in-cell-block-99-poster

Бивш боксьор на име Брадли губи работата си като автомонтьор и бракът му започва да се разпада. Застанал на кръстопът в живота си, той решава, че единственият му избор е да започне работа като пренася наркотици за стар приятел. Новата работа подобрява положението му, но един ден той се оказва част от престрелка между група полицаи и безмилостните му партньори. Брадли е тежко ранен и хвърлен зад решетките, където врагове го принуждават да прибегне до насилие, което превръща целия затвор в бойно поле.

Режисьор и сценарист на „Brawl in Cell Block 99” е С. Крейг Залър („Bone Tomahawk”). В ролите са Винс Вон, Дженифър Карпентър, Дон Джонсън, Удо Кир, Роб Морган, Марк Блукас, Томас Гири и други.

След появи на няколко фестивала, сред които Венеция и Торонто, „Brawl in Cell Block 99” тръгва по кината на 6 октомври. Video on Demand и Digital HD премиерата е 13 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *