С номинацията си за Оскар за режисурата на „Hacksaw RidgeМел Гибсън официално се завърна в низгверналия го за десет години Холивуд. Макар да не е нов „Апокалипто”, на нас филмът ни допадна, особено предвид трудните обстоятелства около заснемането му. Радваме се, че професионалист от неговия калибър се връща отново в играта и следим с интерес всеки нов ангажимент, който ще последва оттук нататък.

През изминалата седмица стана ясно, че Гибсън ще участва в „Dragged Across Concrete” на С. Крейг Залър („Bone Tomahawk”), като Винс Вон ще му партнира. Двамата явно са се сработили покрай „Hacksaw Ridge” (или покрай речта на Мерил Стрийп). Ето за какво ще иде реч в самия филм:

Историята в „Dragged Across Concrete” проследява възрастния полицай Риджеман (Гибсън) и непостоянния му партньор Антъни (Вон), които се оказват отстранени от служба, когато видео на неконвенционалните им методи попада в медиите. Без пари и други опции, двамата се спускат в подземния свят, откъдето се надяват да вземат това, което им принадлежи. Там обаче откриват повече, отколкото са предполагали.

Звучи ни семпло и удачно за двамата мъжаги, така че ще следим проекта с интерес. Надяваме се да получим суров трилър с приятни заигравки с клишетата. При появата на трейлър, ще се постараем да ви уведомим на момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *