guns-akimb-3-20200113

Обичаме новини за нови проекти на Даниел Радклиф, защото той в последните години без изключение прави страхотно интересни, оригинални и ексцентрични избори, някои от които дават прелестни резултати („Швейцарско войниче”), и всички си заслужават да им се хвърли един поглед. Последният такъв проект, за който сме споменавали, когато още беше на фаза „идея”, е „Guns Akimbo”, който наскоро се сдоби с официална снимка (виждате я по-горе), свидетелстващ за сериозна екшън вакханалия.

Нещото обаче, което ни убеди, че „Guns Akimbo” ще бъде поредният напълно откачен филм на Даниел Радклиф, бяха първите неофициални кадри, които можете да видите по-долу. Виждаме героя на Радклиф по халат, пантофи и боксерки, с два автомата в ръцете, които сякаш са закачени за тях, явно да се опитва да обяснява на полицаи, че нещата не са такива, каквито изглеждат – едва ли ще му бъде лесно.

guns-akimb-4-20200113 guns-akimb-2-20200113

Официалният синопсис на „Guns Akimbo” също ни разбива с драматичната си ненормалщина:

Смотаняшкото съществуване на Майлс като дизайнер на виео игри е драматично прекъснато, когато той се оказва участник в лапите на SKIZM – гангстерска банда, която излъчва на живо истински схватки до смърт. Докато Майлс е супер в това да бяга от всичко, това няма да му бъде достатъчно да издържи повече от Никс – професионална убийца на върха на кариерата си.

Именно Никс е другата много яка част от този проект – в нейната роля ще влезе Самара Уийвинг, която миналата година гледахме в изненадващо забавното кръвопролитие „Ready Or Not”. Момичето явно я привличат насилствени хорър-комедии и се надяваме на същото забавление и тук.

Наистина не можем да си предствавим, че такава идея с такава визия ще бъде нещо различно от хаотично екшън забавление, което ще ни разсмее с откачеността си. Винаги стискаме палци на този тип проекти, които са извън рамката, които са оригинални и странни и винаги ще им дадем шанс, защото уникалното трябва да бъде подкрепяно. Имаме доверие в изборите, които Даниел Радклиф прави в последните години, видяли сме, че дори и филмът да не излезе супер успешен, винаги си е струвало да се гледа. С една дума, всички фактори са на лице, че да се интересуваме много от „Guns Akimbo”. А, почти забравихме – според iMDB във филма има герой, който се казва просто Fuckface. Задължително трябва да го гледаме.

Guns Akimbo” е написан и режисиран от Джейсън Лей Хауден, в главните роли са Даниел Радклиф, Самара Уийвинг и Наташа Лиу Бордицо. Премиерата е насрочена за 28 февруари 2020г.

guns-akimb-poster-20200113

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аве тази снимка на Радклиф с двата пистолета и по халат се завъртя из нета още преди повече от година, ако не се лъжа. Даже мислех, че този филм отдавна го има.

  2. Радклиф някак чудодейно изпълзя от сянката на Хари Потър… макар и предимно с кретенски, но свежи роли. 🙂