1-n9zvt9ee34xewvfa1hbmyq

Макар HBO да са подложени на сериозна хакерска атака, качествените им продукции продължават да печелят нови фенове и ние сме убедени, че изтеклите епизоди няма да успеят да ударят сериозно една от най-продуктивните телевизионни компании. Освен на мащабни проекти като „Игра на тронове”, HBO отделят внимание и на по-малки истории и интересни периоди от историята на Америка. Такъв е „The Deuce”, в който Джеймс Франко играе двойна роля, а Маги Джиленхол е проститутка, готова да изгради собственото си бъдеще.

Сериалът е дело на създателя на „The Wire” Дейвид Саймън. Вече ви представихме първия тийзър трейлър. Там можете да прочетете мнението ни, а днес получаваме чисто нов поглед, който може би ще успее да ви убеди, че сериалът ще си заслужава. Ние със сигурност ще му хвърлим един поглед.

Припомняме ви, че действието на „The Deuce” се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията. Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Другият важен герой в сериала е Кенди (Маги Джиленхол) – предприемчива проститутка от Таймс Скуеър, която е привлечена от порно бизнеса.

Вижте новия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=J7YMlL8x8GE

Автори на сценария на „The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс („The Night Of”) и Джордж Пеликанос („The Wire”). Джеймс Франко, освен че изпълнява главната роля, е режисьор и на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Премиерата на „The Deuce” е на 10 септември по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *