След първия поглед към Джеймс Франко и Маги Джиленхол и кратък атмосферен тийзър от началото на миналия месец, сега е ред на един малко по-подробен трейлър на доста очаквания от нас порно ориентиран сериал на НВО „The Deuce” от създателя на „The Wire” Дейвид Саймън.

Действието на „The Deuce” се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията. Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Другият важен герой в сериала е Кенди (Маги Джиленхол) – предприемчива проститутка от Таймс Скуеър, която е привлечена от порно бизнеса.

https://www.youtube.com/watch?v=pGomupAJBxo

Много харесваме Джеймс Франко, но нещо не оставаме впечатлени от двойното му изпълнение. Надяваме се в самия сериал да успее да диференцира образите си по-добре, по подобие на Юън Макгрегър в третия сезон на „Фарго”.

Като цяло, въпреки че е „малко по-подробен” и оставаме с доста по-добра представа за цялостната идея и основната история, този трейлър не е кой знае колко… конкретен. Това обаче е очаквано, защото типа истории, които разказва Саймън, трудно могат да се синтезират в един-единствен трейлър. Но истината е, че каквото и да видим в трейлърите – конкретно или не – ние ще сме на линия заради основната тема и творческия екип, който в очите ни се е доказал многократно.

Автори на сценария на „The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс („The Night Of”) и Джордж Пеликанос („The Wire”). Джеймс Франко, освен че изпълнява главната роля, е режисьор и на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Премиерата на „The Deuce” е на 10 септември по HBO.

the-deuce-hbo

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *