Тимур Бекмамбетов

Ето това е приятна изненада – март месец по американските кина излиза фантастиката „Аполо 18”, продуцирана от Тимур Бекмамбетов. Напоследък, когато въобще не сме чували за някой проект и изведнъж се окаже, че премиерата е след няколко месеца, обикновено става дума за поредния филм с „кадри, намерени след катастрофа” и този случай не е изключение. Но за сметка на това сюжетът звучи доста интересно.

„Аполо 18” е „тайната” история на отменената мисия до Луната, която във филма се провежда без знанието на медиите, и намерени от НАСА кадри с доказателства за извънземен живот. Според Deadline „The Weinstein Company” са спечелили наддаването за филма, който явно вече се снима – Бекмамбетов е спечелил компанията с особено интересни кадри. Режисьор ще е новакът Тревър Каууд, който има опит в специалните ефекти, а сценарист е Брайън Милър.

Както казахме, март месец наближава, така че всеки момент очакваме да започне рекламната кампания – на какво ще се обзаложим, че „The Weinstein Company” ще разчитат на „viral” сайтове, промота и игри?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *