Първият трейлър на подготвяния от Нилс Арден Оплев предстоящ римейк на „Линия на смъртта” на Джоуел Шумахер ни прати в клинична смърт от скука и тотално погреба интереса ни към проекта, който така и така не беше особено голям. Съдейки по рекламата и всичко, което сме чували и знаем за филма, не смятаме, че той предлага абсолютно нищо ново и интересно, че да оправдае съществуването си.  Сега получаваме нов, международен трейлър, който е по-кратък, което автоматично го прави по-добър, но който по никакъв начин не успява да промени негативното ни отношение към филма.

В случай, че не знаете, „Линия на смъртта” разказва за петима студенти по медицина, които се надяват да открият какво лежи отвъд линията на смъртта, като за целта умишлено се поставят в състояние на клинична смърт. Постепенно увеличавайки времето, в което са мъртви, скоро те се сблъскват с материализацията на мрачни моменти от миналото им и наравно с това (което е и новият елемент) се борят с паранормални последици, които преминават при нас от „другата страна”.

Без коментар сме. Всичко, което имаме да кажем, вече го направихме по-горе. Определено смятаме да пасуваме този римейк. Вместо това, още веднъж ви предлагаме, какво споделя продуцентът Майкъл Дъглас за филма:

Погледнахме на оригиналния филм като на стартова позиция и сега разказваме преинтерпретираната история с нови герои. Научили сме повече и повече за света, науката продължава да отговаря на толкова много въпроси и да ни води на до момента неизследвани места, но все още никой не знае какво се случва, след като умрем. Това е въпрос, който ще си задаваме вечно.

Вижте и два нови постера.

gallery-1501146311-flat-intl-online-fnl-1sht-versb-02

flatliners_ver2_xlg

Режисьор на „Линия на смъртта” („Flatliners”) е Нилс Арден Оплев („Мъжете, които мразеха жените”, „Mr. Robot”), а сценарият е дело на Бен Рипли („Първичен код”). Продуценти са Лорънс Марк и Майкъл Дъглас. В ролите ще видим Елън Пейдж, Диего Луна, Нина Добрев, Джеймс Нортън, Кирси Клемънс, Кийфър Съдърланд и др.

Премиерата е 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *