Оливия Уайлд

The Lazarus Effect” събира две от най-любимите ни неща в едно – хорър и Оливия Уайлд – и на теория трябва да е един от най-очакваните от нас проекти и да не пропускаме нито един рекламен ъпдейт. На практика обаче, нещата не са точно така. Не че не очакваме филма с нетърпение, просто досега не сме го отразявали по абсолютно никакъв начин – със седмици стоеше в списъка ни със задачки, но така и не стигнахме до него.

Но да оставим личните ни терзания настрана – първо, защото едва ли ви вълнуват, и второ, защото има адски много неща за отразяване и няма време за губене. Предлагаме ви да видите два трейлъра, осем телевизионни спота, два клипа, поглед зад кулисите, едно интервю с Оливия Уайлд и официалния постер.

За сюжета смятаме, че и сами може да се ориентирате от рекламите (ако вече не сте го направили), но най-общо, става дума за „rip-off” на „Линия на смъртта”, в който група лекари откриват начин да връщат мъртвите към живот. Разбира се, има уловка… Вижте!

Трейлъри

ТВ спотове

Клипове

http://www.youtube.com/watch?v=AFOD7Ut9hrM

Зад кулисите

http://www.youtube.com/watch?v=MxMjUcJCS_Y

Интервю

http://www.youtube.com/watch?v=ptqJIdHl_r8

плакат

Режисьор на „The Lazarus Effect” е Дейвид Гелб („Jiro Dreams of Sushi”), а в ролите са Оливия Уайлд, Марк Дуплас, Доналд Глоувър, Еван Питърс, Сара Болгър и други.

Премиерата е 27 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *