стар трек дискавъри сериал

Накратко, първият трейлър на „Star Trek: Discovery” ни разочарова, но не дотолкова, че да ни откаже да гледаме сериала или поне да дадем шанс на първите няколко епизода. Предвид този факт, няма как да не обърнем внимание на това, че след дълго отлагане, поради проблеми около продукцията, сериала най-накрая има премиерна дата. Тя е 24 септември 2017 г. и бе анонсирана с дебюта на чисто нов постер, който може да видите по-долу.

Припомняме, че действието на „Star Trek: Discovery” се развива в „prime” таймлайна, няколко години преди „Star Trek: The Original Series” – преди Кърк, Спок и Ентърпрайз, и за първи път в историята на поредицата, главният герой няма да бъде капитан. Тук тази чест се пада на първия офицер на кораба „Discovery”. Това е Мишел Бърнам, известна като „Номер едно”, чиято роля се изпълнява от Соника Мартин-Грийн („Живите мъртви”).

плакат

Повече подробности за „Star Trek: Discovery”, включително проблемите около продукцията и информация за героите и актьорите, които ги изпълняват, може да откриете в новините ни до момента.

Star Trek: Discovery” е създаден от Брайън Фулър и Алекс Курцман, а шоурънъри са Гретхен Бърг и Арън Харбъртс („Pushing Daisies”). В Щатите епизодите на сериала ще се излъчват по CBS Network и All Access, а в останалата част от света по Netflix.

Премиерата е 24 септември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *