Отровата действа по-добре при висока концентрация. Най-сериозно насищане се усеща в работна среда и ако там все пак успеят да покълнат и да се развият някакви топли чувства, киселинността на атмосферата бързо и безвъзвратно ги попарва, подобно на есенни минзухари или каквито там цветчета си изберете, за да стане по-ясна метафората.

Вече имахме възможност да видим пълен трейлър на изпълнения с напрежение и огромни количества ревност трилър Fair Play – сега е време да „погълнем“ напомнянето за появата му на екран в концентриран вид и с възможно най-ясно изписани чувства, провокирани от играта на… власт и влияние, в която с удоволствие и страст участват героите на Олдън Еренрайх и Фийби Динивър.

Непосредствено след като видяхме включването на Олдън Еренрайх в Опенхаймер, решихме великодушно, че ще дадем шанс на актьора да изкупи провала с ролята на младия Хан Соло. Допада ни страстта, с която и двамата млади герои се впускат в надбягването по йерархичната стълбица на тяхната офисна реалност, като за всички е ясно, че чувства – и особено любовта – не могат да свържат две сърца, опустошени от злоба и ненавист, родили се след неочаквана промяна на позиции в работната среда. Тази история е пълнометражен дебют за сценаристката и режисьор Клои Домон, опитна в телевизионни проекти и сериали (Ballers, Clarice, Suits и Billions). Напомняме лаконичния синопсис на селектирания в Сънданс филм на Netflix, който имаше премиера и в програмата на фестивала в Торонто по-рано през септември:

Едно неочаквано служебно повишение в инвестиционен фонд, който има сериозни амбиции, проваля отношенията между двама млади и влюбени служители – конфликтът между тях ескалира главоломно, а подготвената сватба отива в небитието…

В актьорския екип, който оформя тази отровна работна обстановка, освен Еренрайх и Динивър, участват още Еди Марсан, Рич Сомър, Себастиан де Суза и др. Премиерата на Fair Play в избрани киносалони в САЩ бе вчера – 29 септември, а от 6 октомври абонатите на Netflix ще имат възможност да видят филма и онлайн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *