Оригинални, неголеми продукции продължават да бъдат част от дългосрочните планове на Netflix за привличане на публики и популярност. Поредният подобен филм е написан и режисиран от телевизионния ветеран Марти Ноксън, който има във филмографията си всичко – от „Buffy the Vampire Slayer” до „Mad Men” и „UnREAL”, а с този филм дебютира в „голямото кино”. Главната роля в „To the Bone” е поверена на Лили Колинс, а компания й правят Киану Рийвс, Кери Престън, Алекс Шарп, Лиана Либерато и Лили Тейлър.

Историята се върти около 20-годишната анорексичка Елън, която през по-голяма част от тийнейджърството си посещава различни програми за възстановяване, и след края на всяка от тях се оказва с няколко килограма по-лека. Решени да намерят решение на проблема, нейните родители я изпращат в дом за младежи, ръководен от доктор, който не следва традиционните методи на лечение. Изненадана от необичайните правила и очарована от останалите обитатели на дома, Елен трябва да открие как да се бори със своя проблем и да приеме себе си, за да има шанс в борбата със собствените си демони…

Премиерната прожекция на филма бе през януари в програмата на фестивала Сънданс, именно там Netflix се сдобиват с правата върху продукцията. Реакцията на спецовете доста позитивна, като част от тях изтъкват доброто присъствие на Колинс. Добре е, че „To the Bone” ще бъде достъпен в платформата от 14 юли 2017 – ще има много по-голям шанс да стигне до широк кръг хора, част от които вероятно страдат от подобни проблеми, може пък да им помогне да се вгледат в себе си от различен ъгъл… По същото време филмът ще се завърти премиерно и в няколко киносалона в Лос Анджелис.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *