Преди около година ви споделихме, че Sony, в сътрудничество със стрийминг услугата Peacock, ще се опитат да пресъздадат на малкия екран постапокалиптичния си екшън с автомобили Twisted Metal. Изглежда продукцията е готова и тръпне, както и главният участник Антъни Маки споделя, да запали двигателите.

Припомняме ви, че това не е първият опит за адаптация. За високобюджетна версия се заговори още през 2012 година, след успеха на последната игра, с режисьора на Огън в кръвта, Геймър и Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението Брайън Тейлър. Тейлър трябваше да напише и режисира постапокалиптичния екшън, за който всички фенове толкова мечтаеха. За съжаление, студиото прецени, че въпросната фен база не е достатъчно голяма за подобна инвестиция.

Вижте и първия скромен тийзър:

Не ни показват кой знае колко, но все пак остават три месеца до премиерата и със сигурност ще видим още много преди самият сериал да дебютира по малките екрани. Едно обаче е сигурно. Който е изготвил тези има-няма шейсет секунди, знае какво искат да видят феновете на Twisted Metal и това е именно едно от лицата на поредицата Sweet Tooth.

Споменатият по-рано Антъни Маки влиза в ролята на Джон Доу. Той е млекар, който говори толкова бързо колкото и шофира. Няма спомени за миналото си, но получава уникална възможност да стане част от защитена и спокойна общност. За целта трябва само да оцелее в поредица от жестоки автомобилни битки и състезания. Основната му задача е да достави пратка, прекосявайки опасна постапокалиптична пустош.

Представяме ви и официалния плакат:

Компания на Маки ще правят Уил Арнет като гласа на Sweet Tooth и Самоа Джо като физическата репрезентация на героя. В ролите ще видим още Нев Кембъл като Рейвън, Стефани Беатриз, Томас Хейдън Чърч, Майк Мичъл, Лу Бети Джуниър и други.

Основна движеща сила са сценаристите на филми като Zombieland и Дедпул Рет Рийс и Пол Уърник. Отговорен за сценария ще е Майкъл Джонатан Смит (Cobra Kai).

Премиерата на Twisted Metal е насрочена за 27 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Никога не съм вярвал, че тази игра за плейстейшън 1 ще стане филм 🙂