Неведнъж сме споменавали, че сме фенове на „Сайлънт Хил” на Кристоф Ганс, и очакваме с интерес втората част „Silent Hill: Revelation 3D” („Сайлънт Хил 2”), но е факт, че първият трейлър на филма ни остави с чувство на неудовлетвореност – чисто и просто ни изглеждаше евтино във всяко едно отношение.

Вчера обаче имахме възможност да видим трейлъра на голям екран, при това веднага след рекламата на най-новия български филм „Още една мечта”, и на неговия фон кадрите ни се видяха като някакво нечовешко произведение на изкуството. Така, някак от само себе си, се наложи усещането, че в крайна сметка „Silent Hill: Revelation 3D” има шансове да се окаже приятно хорърче.

Заредени с този оптимизъм (пък бил той и измамен), ви представяме един любопитен motion poster на филма, както и няколко „обикновени”.

Сайлънт Хил 2 - плакат

Сайлънт Хил 2 - плакат

Сайлънт Хил 2 - плакат

Сайлънт Хил 2 - плакат

Сайлънт Хил 2 - плакат

В продължение на години, Хедър Мейсън (Клемънс) и баща ѝ бягат от опасни сили, които не разбират напълно. Сега, в навечерието на 18-тия ѝ рожден ден, измъчвана от ужасяващи кошмари и изчезването на баща си, Хедър открива, че не е тази, за която се мисли. Разкритието я води все по-дълбоко в демоничния свят на „Сайлънт Хил”, в чийто капан може да остане завинаги.

Режисьор на “Silent Hill: Revelation 3D” е М. Дж. Басет („Death Watch” и „Solomon Kane”), а в ролите са Аделейд Клемънс, Кит Харингтън, Рада Митчъл, Шон Бийн, Дебора Кара Ънгър, Кари-Ан Мос, Малкълм Макдауъл, Мартин Донован и др.

Премиерата е 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment