This milk is pizzled

Толкова се радваме, че антологичната поредица „Philip K. Dick’s Electric Dreams” се реализира, че просто не е истина. Нещата бяха сигурни още в края на февруари, когато писахме, че Брайън Кранстън и Роналд Д. Муур (заедно с Майкъл Динър) са се наели с продуцирането на сериала, но толкова пъти подобни изключително любопитни проекти (в това число и за големия екран) не са се осъществявали, че сме свикнали да не вярваме до последния момент.

В случай, че не сте запознати, „Philip K. Dick’s Electric Dreams” е антология от 10 епизода, всеки от които базиран на разкази на гениалния писател Филип К. Дик, на когото дължим филми като „Блейд Рънър”, „Зов за завръщане”, „Специален доклад” и „Камера помътняла”. A историите, които ще видим реализирани, ще бъдат: „The Commuter”, „The Impossible Planet”, „Crazy Diamond”, „Father Thing”, „Real Life”, „The Hood Maker”, „Kill All Others” и „Autofac”, покрай който научаваме и най-новите кастинг новини.

Deadline съобщават, че Джуно Темпъл и Джанел Моне се присъединяват към актьорския екип на „Autofac”, в който се разказва за постапокалиптично бъдеще, в което гигантска автоматизирана фабрика (autofacs) изразходва последните ресурси на планетата, за да произвежда продукти, от които хората вече нямат нужда. Или както се казва в анотацията, „хората консумират продукти, за да са щастливи и за да го правят непрекъснато, трябва да им се забрани свободната воля и правото на избор”. Когато малка група бунтовници решават да спрат фабриката, те откриват, че въпреки всичко, те може би са перфектните консуматори.

autofac фен арт
Autofac фен арт (от Dirk Wachsmuth)

Джуно Темпъл ще влезе в ролята на Емили, една от бунтовничките, а Джанел Моне ще бъде представител на Autofac. Освен тях в епизода ще видим Джей Полсън („Mad Men”, „Grimm”) и Дейвид Лайънс („Спешно отделение”, „Revolution”). Режисьор ще е Питър Хортън („Анатомията на Грей”, „American Odyssey”), а сценарият е дело на Травис Бийчъм („Сблъсъкът на титаните”, „Огненият пръстен”).

В творческия екип на останалите епизоди са сценаристите Роналд Д. Муур („Battlestar Galactica”, „Outlander”), Дий Рийз („Bessie”, „Mudbound”), Тони Грисони („Страх и омраза в Лас Вегас”), Джак Торн („Съкровището”, „Skins”), Матю Греъм („Life on Mars”), Майкъл Динър („Justified”) и Дейвид Фар („The Night Manager”), а в ролите ще видим цяло съзвездие, наред със Стив Бушеми, Грег Киниър, Ана Пакуин, Терънс Хауърд, Тимъти Спол, Вера Фармига, Ричард Мадън, Холидей Грейнджър, Джак Рейнър, Бенедикт Уонг, Джералдин Чаплин, Брайън Кранстън, Мирей Инос и др.

Philip K. Dick’s Electric Dreams” ще се излъчва по Channel 4 във Великобритания и Amazon Prime в САЩ, но точната премиерна дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това нещо има идейния потенциал да е сред следващите мега събития в телевизията.