Надеждите за „Отряд самоубийци 2” са събудени! Бързо е изминала година, откакто не сме коментирали промените в ръководните творчески постове на проекта и ето, че есента на 2018 ни поднася нова глава от тази „сага” – Гавин О’Конър вече не е част от уравнението и Warner Bros. (след като минаха през Мел Гибсън и Жауме Колет-Сера) са решили да заложат на един „компрометиран” автор – Джеймс Гън

Идеята е Гън да приложи магическите си трикове, които превърнаха „Пазители на Галактиката” в абсолютен хит, и с негова помощ „Отряд самоубийци” ще се „събуди” за нов живот – според The Wrap и THR, в момента с него се водят преговори да напише и (евентуално) да режисира продължението на започнатата от Warner Bros/DC история за групата престъпници в действие.

На този етап няма сигурни потвърждения относно персонажите, които можем да очакваме, но може да се обзаложим, че със сигурност Джеймс Гън ще има различен подход към историята и (много вероятно) ще си избере различни действащи лица. Подозираме, че надали героите на Марго Роби и Уил Смит ще бъдат пропуснати от уравнението – все пак те събраха най-много „лайк”-ове от страна на публиката, но… кой знае – новият автор може да продиктува съвсем нови правила?! Освен това всички спецове са на мнение, че втората част няма да е директно продължение, а по-скоро различни приключения в престъпния свят на познатите неудачници…

Все още няма яснота за снимачен период и други конкретни детайли, свързани с „Отряд самоубийци 2”, но сме сигурни, че в момента на финализиране на преговорите, Warner Bros/DC ще дадат възможно най-голямата зелена светлина за тови проект и ще направят всичко да се реализира възможно най-бързо.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ако това се случи така ше им натрият носа на марвел, че не му се мисли направо 😀

  2. В най-горните офиси на Марвел в момента чупят маси от яд – да го бяха оставили да си завърши трилогията поне и да направят още „малко“ пари, пък после да го бяха освободили. Въобще не е учудващо, че ДС прилапаха Гън моментално, а и точно този проект е идеален за него, така че ще е интересно.