Франсоа Озон е един от любимите ни режисьори и за наша огромна радост, той е не само изключително работлив (само в последното десетилетие е снимал около 9 филма), но и често сменя жанр и стил и така продължава приятно да ни изненадва. Най-новият му филм е „L’amant double” (появява се само 6 месеца след историческата драма „Франц”) за млада жена, която се влюбва в психоаналитика си и заживява с него, преди да открие, че той крие съмнителни тайни в миналото си.

Психологическият трилър събира на екран Марин Вакт и Жереми Рение, с които Озон работи по „Млада и красива” и „Трофейна съпруга” и които изглеждат чудесно в първия тийзър на филма, който се появи в нета преди няколко седмици, но така и не успяхме да ви го представим тогава. Сега, покрай премиерата на първия трейлър, който можете да видите по-долу, използваме възможността да поправим грешката си. А да пропуснете този кратък и много секси клип, наистина би било голяма грешка.

Как да не му се пригледа на човек? Явно не става дума за повторение в стила на „Басейна” – поне като ритъм и структура изглежда доста различен и не се съмняваме, че крайният резултат ще е отличен, все пак става дума за Франсоа Озон. На всичкото отгоре, на екран компания на Вакт и Рение ще прави и Жаклин Бисе. За съжаление, първият дълъг трейлър по-долу е на френски и без субтитри (а точно този автор на Операцията има нужда от тях, за да разбере диалога), но и той определено заслужава да му хвърлите едно око, както и на плаката под него.

lamant-double-620x845-poster

Режисьор на „L’amant double” („The Double Lover”) е Франсоа Озон, а в главните са Марин Вакт, Жереми Рение, Доминик Реймон, Мириам Бойе и Жаклин Бисе.

Премиерата във Франция е на 26 май, но преди това ще участва в състезателната програма на фестивала в Кан.

l-amant-double-413

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

 1. Ебаси глътка свеж въздух !!!

  Благодарности за свежата кино новина сред морето от измъчени продължения пo същите измъчени формули …със все същоте фитнес актьори….

  Tuk aктьорите изглеждат интелигентни, тийзърът е интригуващ, кадърът естествен… и плакатът естетически удовлетворяващ…Тя, може би, ебе двама мъже паралелно – и на тях може би това им харесва …Мога да си представя как на психоаналитика вероятно….А на мъжа и подсъзнателно ….Кой съпруг не би искал да види такава съпруга нае…..на от друг(и) ?
  А може би това най-много и харесва на нея …И на нас, естествено:)
  Vive la France
  Vive la cinema