The Spectacular Spider-Man

Откакто Sony и Marvel си стиснаха ръцете по отношение на Спайдър-мен и участието му в MCU (Marvel’s Cinematic Universe), в интернет съвсем очаквано се появиха един куп слухове и спекулации относно първата му поява (най-големи са шансовете за „Captain America: Civil War”), кой ще бъде новият актьор, който ще влезе в ролята (упорито се говори, че той ще бъде чернокож) и кога ще бъде новата му соло изява (28 юли 2017). А сега слуховете продължават и с това кой ще се нагърби с режисурата.

Latino Review съобщиха, че човекът, който ще напише и режисира най-новия самостоятелен филм за Спайдър-мен, е Дрю Годар („Чудовищно”, „Хижа в гората”), филмът ще бъде озаглавен „The Spectacular Spider-Man” и ще изправи Спайди (в гимназиална възраст) срещу Железния човек. Те също така съобщават, че „The Sinister Six”, на който Годар беше начело доскоро, е изоставен, но новият филм все пак ще споделя някакво ДНК с първоначалния проект – ще бъдат поставени основите на формирането на The Sinister Six с идея за предстоящи „spin-off” филми за отделните герои.

Първоначално самият Годар отрече информацията, но в последствие The Hollywood Reporter and Deadline споделиха, че му предстои много скорошна среща с шефовете на студиото, с които ще обсъждат именно споменатия от Latino Review ангажимент, така че шансовете всичко да се потвърди съвсем не са малки. Разбира се, има и възможност нищо от това да се окаже истина, затова и си позволихме въпросителната в заглавието.

Разбира се, ще следим развитието на нещата. Засега премиерата за новия самостоятелен филм за Спайдър-мен е предвидена за 28 юли 2017 г., а продуценти ще са Кевин Файги от Marvel и бившия председател на Sony Ейми Паскал. Мат Толмах, който е отговорен за първоначалното привличане на Годар към вселената на Спайдър-мен, ще бъде изпълнителен продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *