пол шрейдър
Пол Шрейдър

Въпреки че „Вълчи нрав” („Dog Eat Dog”) се оказа поредното от продължаващите 15-тина годни разочарования с марка Пол Шрейдър, ние като непоправими наивници и оптимисти и продължаваме да вярваме, че със следващия си проект сценаристът на шедьоврите „Шофьор на такси”, „Разяреният бик” и „Последното изкушение на Христос” най-накрая ще се върне във форма.

А следващият проект, върху който да хвърлим (вероятно напразните си) надежди, е криминалният трилър „First Reformed”, който от самото начало има едно голямо предимство, поставящо го пред предишните три филма на Шрейдър – в него не участват нито Никълъс Кейдж, нито Линдзи Лохан. Тук в главните роли са Итън Хоук и Аманда Сейфрид. Тях виждаме и на първите официални снимки от филма.

итън хоук

аманда сейфрид

First Reformed” следва бивш военен и настоящ свещеник (Хоук), който докато страда от смъртта на сина си, започва да разкрива нелицеприятните тайни и неетичните връзки на неговата църква със сенчести компании. Сейфрид е в ролята на наскоро овдовяла жена, която се сприятелява с героя на Хоук.

Още веднъж, надяваме се „First Reformed”  да е филмът, с който Пол Шрейдър да напомни за старата си слава. Или поне да не е срамно слаб, каквито са доста от последните му проекти.

В ролите, освен Итън Хоук и Аманда Сейфрид, ще видим още Cedric the Entertainer, Майкъл Гастон, Виктория Хил, Филип Етингър, Джоузеф Антъни Джерез и др. Филмът търсеше разпространител на фестивала в Кан и все още не се знае дали някой го е купил и кога точно ще е премиерната му дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ha Линдзи в по-малко траш периода й не знам какво бих й причинил…