Том Круз и Ребека Фъргюсън

След като Paramount изместиха премиерата на „Невъзможна мисия 5” с цели пет месеца напред – от декември на юли – беше само въпрос на време да ни представят първия трейлър. Е, от вчера той вече е факт, както е факт и официалното заглавие „Mission Impossible: Rogue Nation”. (Не, не сте единствените, които са си помислили за „Star Wars: Rogue One” и за евентуалните правни разправии между студията.)

Всъщност става дума за тийзър, който трябва да анонсира появата на пълния трейлър по-късно днес, но той няма нищо общо с мега-досадните „тийзъри на трейлъри”, които виждаме (прекалено) често последните няколко години, и вместо няколко жалки секунди, получаваме цяла минута, тъпкана с кадри, че дори придобиваме и някаква обща представа за сюжета. Ready or not… here it comes.

Никога не сме крили симпатиите си към тази поредица и няма да го правим и сега. Това, което виждаме в тази минутка, ни допада доста и нямаме търпение да видим пълния трейлър по-късно днес, както и, разбира се, самия филм. Имаме добро усещане.

Единственото друго, което искаме да споменем, е Том Круз. Не че е някаква новост, но този човек е напълно ненормален. Уважаваме хората, които сами си правят каскадите, но това неговото минава всякакви граници. Моментът с „реализма” отдавна го няма, а на негово място е напълно самоцелното „вижте ме, колко съм „готен” и безстрашен”.

Вижте едно неофициално задкулисно видео и две снимки, посветени на каскадата от края на трейлъра.

Том Круз

Том Круз

http://www.youtube.com/watch?v=R8Ug_ITIvqE

Това обаче не е всичко, защото като допълнение към тийзър трейлъра Paramount разпространиха и официален постер (акцентиращ на отбелязаната по-горе каскада) и няколко снимки. Вижте ги и се ослушвайте за появата на пълния трейлър.

Невъзможна мисия 5

Невъзможна мисия 5”

плакат

Режисьор на „Mission Impossible: Rogue Nation” е Кристофър МакКуори („Джак Рийчър”), а в ролите са Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Шон Харис, Саймън МакБърни, Алек Болдуин, Америка Оливо и други.

Премиерата е 31 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *