Няма да ви обясняваме защо трябва да дадете шанс на „Peaky Blinders“ – ако вече не сте го направили, загубата си е ваша, но все още имате време да поправите грешката. Ние самите доста се забавихме с първия си епизод, но веднъж потопили се в света на гангстерите от Бирмингам, бързо наваксахме с първите три сезона (всеки само по 6 епизода, какъвто е британският стандарт).

Един от многото плюсове на сериала е актьорският състав и сега към Килиън Мърфи, любимата ни Хелън МакКрори и Том Харди се присъединява Ейдриън Броуди, който ще участва в предстоящия четвърти сезон, чиито снимки вече започнаха. Deadline, които разпространиха добрата новина, нямат информация каква точно ще е ролята на Броуди, но според самия създател на сериала, Стивън Найт, ще му пасне като костюм по мярка:

Той наистина беше актьорът в главата ми, докато пишех ролята. Сигурен съм, че ще е страховито присъствие в света на „Peaky Blinders“.

adrien-brody-img00-20170325 peaky-blinders-season-4-3

Засега няма кой знае колко подробен синопсис за четвъртия сезон, но според Deadline „на Коледа Томи получава загадъчно писмо, което го кара да смята, че семейството отново е в опасност. Въпреки че вече е част от висшето общество, той се завръща в стария квартал, за да се бори за оцеляването си. Но дали ще успее да спаси близките си, ако някои от тях смятат, че ги е предал?“ Найт допълва:

Мисля, че четвърти сезон е най-добрият. Страхотен е и не го усещам като работа, удоволствие е да го правя. И момчетата се завръщат и много харесват сценариите.

Новият сезон на „Peaky Blinders“ се очаква към края на годината,  но засега няма потвърдена премиера. Нямаме търпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments