Тениска на Рапунцел

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Тениска на Рапунцел си спечелиха Сашка Варадинова, Стефан Симовски и Свилена Бабукчиева. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

„Рапунцел и разбойникът” се оказа така очакваното завръщане на „Disney” към магическата им форма, която всички помним отпреди ерата на компютърната анимация.

Изненадващо и нетрадиционно за нашите ширини, публиката също го оцени по достойнство и поради тази причина, сме изключително щастливи, че благодарение на „Форум Филм България” ще зарадваме трима от почитателите на филма с тематична тениска.

Ако имате желание вие да сте един от тези трима почитатели, просто отговорете правилно на следния въпрос:

С „Рапунцел и разбойникът” „Disney” празнуват своеобразен юбилей. Кой пореден пълнометражен филм е той във филмографията им?

• 40
50
• 60

Класическата приказка на братя Грим оживява по нов начин във вълнуващата анимация на Disney „Рапунцел и разбойникът”. Филмът, който ще бъде в 3D-формат, преминава отвъд сюжета на добре познатата ни приказка като го доразвива и обогатява с авантюристичен дух, нови герои и закачливи моменти.

Дългокосата принцеса Рапунцел е отвлечена като бебе от родния си замък и живее в скрита от света висока кула. Когато най-издирваният и най-очарователният бандит на кралството Флин Райдър се скрива в мистериозната кула, той мигновено попада в плен на красивата и борбена тийнейджърка със златна коса, дълга над 20 метра. Рапунцел, която търси начин да се освободи от досадната кула, в която е била прикована с години, сключва сделка със симпатичния крадец Флин и невероятното им дуо се впуска във вълнуващо приключение. Към незабравимите импреживявания се включват расов кон, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

Филмът е озвучен на български и от 3 декември е с редовни прожекции в кино мрежата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ахахах, направо се изкушавам и аз да участвам. 😀 Добре ще ми пасне на визията. 😛

  2. Страшно много съм щастлива, че спечелих!

    Много,много ви благодаря!

    Надявам се от "Форум филм" да ми кажат по-скоро как да си получа великолепната тениска!

  3. @Свилена Бабукчиева

    Пак заповядайте! 🙂

    Ако има някакви проблеми, не се притеснявайте да ни пишете! 🙂