Как сме го пропуснали – това за нас си остава мистерия, но за новия проект на Джоузеф Гордън-Левит и Чанинг Тейтъм новина при нас няма. Сега компенсираме липсата на тази информация с подробности около идеята – говори се за R-ограничение на възрастовата граница на зрителите, за работно заглавие „Wingmen”, за мюзикъл, в който Левит и „Чайника” да покажат дали могат да подскачат в такт краката им и колко ги бива с гласните струни.

Майкъл Бакол („Внедрени в час”) и Джоузеф Гордън-Левит работят заедно по идеята, а самият сценарий ще бъде написан от Бакол. Филмът ще разказва за двама пилоти, които се приземят аварийно в Лас Вегас и ще включва познати музикални мотиви в комбинация с грубиянски шегички. Според Variety проектът може да бъде описан като „Pitch Perfect” среща „The Book Of Mormon”. На нас това ни звучи… нелепо, но именно затова може да се окаже и (донякъде) забавно.

До момента Universal, които са застанали зад проекта, вече са имали срещи със Сет Гордън и Джеймс Бобин, с идеята да им възложат режисирането на тази авантюра, но неуморният Джоузеф Гордън-Левит ги е изненадал с предложението да му дадат шанс да опита той да командва парада.

Едно не е ясно – кога точно би могъл да се вклини този мюзикъл в претъпкания график на свръх-ангажираните (с други проекти) главни действащи лица. Но както Гордън-Левит винаги има сили и време за още нещо, така и мистър Тейтъм ще положи усилия в името на каузата – известно ни е колко обича да се кипри с танцувални задачи и трудно бихме забравили как се вихри в „Аве, Цезаре!”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *