Fury

Отдавна чакаме нова реклама на обещаващата военна драма на Дейвид ЕйърFury” – последната, която видяхме, не се брои, тъй като се различаваше от първата само по един надпис накрая – затова приветстваме появата на новия международен трейлър, който дава доста по-добра представа за историята (някой дори би казал, че е прекалено добра – в смисъл, че издава доста), без обаче да ни лишава от екшън.

Както вероятно знаете, филмът е с участието на Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня и Джон Бърнтал и разказва за петчленния екипаж на американски танк на име „Fury”, който е изпратен на смъртоносна мисия в тила на врага през април 1945, когато съюзниците започват финалния си отпор срещу нацистка Германия.

Мале, мале, някои от битките са като от „Star Wars”, ама лошо няма, даже напротив. Притесненията ни тук не са от екшънско естество, а откъм история – прекалено очевидно е всичко, особено след толкова подробен трейлър. Надеждите ни са, че Дейвид Ейър няма да ни „саботира”, ако разбирате какво имаме предвид, и това наистина (защото така се говори) ще е един от тези филми, в които героите и техните взаимоотношения са по-важни от самата история. В такъв случай, ние сме „on board”, дето се вика.

Update: Вижте и едно видео „зад кулисите”, което ни запознава по-подробно с екипажа на танка.

Режисьор на „Fury” е Дейвид Ейър, а в ролите са Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня, Джон Бърнтал, Джейсън Айзъкс, Скот Истууд и други.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Да, беше наистина страхотен в Пърси Джаксън … и особено във втората част, където показа наистина широк диапазон от емоции. И аз му предвиждам величие !

  2. Без да съм гледал никой Пърситата (а и не съжалявам), в The perks of being a wall flower беша наистина екстра!

  3. Точно така! Тъй като MadMax гледа само помии, не е добре запознат с добрите изпълнения на това младо момче. 🙂 В „The perks of being a wall flower“ беше много, ама много добър. Да припомням ли и „Ной“, където играеше opposite Ръсел Кроу и по никакъв начин не стоеше фалшиво. Пред хлапето има бъдеще, дано да не се окепази.

  4. Нищо добро не съм видял от Лърман, но какво от това, и от много други не бях, пък после направиха добри роли. Проблемът е, че в трейлъра не виждам да се справя кой знае колко добре. Но и тук има едно „но“, и това е, че все пак става дума за трейлър.

  5. Пърси наистина не стоеше фалшиво в „Ной“, но ролята му (специално в този филм) можеше да бъде изиграна със същия успех и от Мунчо от „Под Игото“ 😉 Абе няма да го бъде тоя пичага … помни ми думата 😛

  6. Не ме дразни, не ме и кефи. Свързвам го основно с това, че е зяпал отблизо циците на Александра Дадарио.

    PS „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ не ми хареса – ни книгата, ни екранизацията.

  7. Аз заставам зад това лигаво копеле и ви давам честната си дума, че от него ще стане приличен актьор.

  8. Не забравяй като застанеш зад него да го успокоиш, че от веднъж се не става. 😀

  9. Абе кви са тия разноцветни лазери докато се пуцат, не е сериозно…

  10. Трасиращи снаряди. И аз не знаех, че е имало такива чудеса тогава. Даже един неграмотник ми се присмя във фейсбук групата. Да ядат лайна всичките военолюбци!