Сто години чакахме, докато видим кадри от подготвяната от Тимур Бекмамбетов екранизация на популярния роман на Сет Греъм-Смит „Abraham Lincoln: Vampire Hunter” („Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири”), но сега, след като първият тийзър трейлър вече е факт, очакваме рекламната кампания да започне да набира скорост и в най-скоро време да излезе извън контрол.

Доказателството в тази посока е, че само броени часове, след като видяхме споменатия по-горе тийзър, вече имаме нов поглед към филма под формата на международен трейлър (общо взето същия като предния, но с диалог и лек акцент върху образа на Доминик Купър) и кратко клипче от типа „зад кулисите”.

Уау! Сигурни сме, че Бъртън сам не си вярва. Последната реплика я казва с такава липса на въодушевление, че няма накъде повече.

„Abraham Lincoln: Vampire Hunter” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет Уинстед, Руфъс Сюъл, Джими Симпсън, Доминик Купър, Робин МакЛийви, Алън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.

Българската премиера на филма е 3 август 2012.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Уау!! Много якоооо. А за това, че сте сигурни какво чувства Тим – като извиката Кал Лайтман да си даде мнението, тогава може да ви повярвам. Дотогава вярвам на очите и на ушите си, а те чрез трейлъра и Тим ми носят радоооост :))

  2. Уау! Сигурни сме, че Бъртън сам не си вярва. Последната реплика я казва с такава липса на въодушевление, че няма накъде повече.

    –––––

    Трябва да се съглася с това, Дринка : )
    Иначе филма е в типичен за Бекмамбетов стил, което е хубава новина за някои хора и лоша за други. Аз като че ли съм неутрален. Не мога да кажа че съм голям негов фен, но пък Wanted, с цялата си лудост, ми беше интересен за гледане. Ейбрахам Линкълн не е сред най-очакваните от мен филми и честно казано май ще го изчакам да излезе на DVD.

    Освен ако с ревюто си не ме убедиш че си заслужава парите за кино ; )

  3. @Веселин
    Ако това към 1:10 не ти е тотално лишено от ентусиазъм, направо не знам. 🙂

    @Veso
    Какво да ти кажа? И аз съм почти неутрален, но искам филма да е готин, щото не ми се гледат тъпотии ала „Свещеник“, „Джона Хекс “ и т.н.

  4. Абе този „Джона Хекс“ все се каня да го гледам, но все нещо ме спира. Знам че бе натрошен отвсякъде като излезе на кино, но ми кажи честно – не си ли заслужава донякъде поне заради Бролин? Или пък заради Мегън….?

  5. Според мен не си заслужава. Има една две сцени, ама…
    Де да знам, може пък ти да си харесаш нещичко, никога не се знае. 🙂