Най-очакваният за нас филм тази година със сигурност не е „Transformers: The Last Knight”, но знаем, че сред вас има хора, които се вълнуват от приключенията на роботизираните коли, така че се стремим да отразяваме всеки малък ъпдейт по темата. Вече ви представихме трейлър и плакат, а сега разполагаме и с кратка телевизионна реклама, която дебютира онлайн малко прди предстоящото си излъчване по време на Super Bowl в неделя.

Трудно ни е да говорим за каквато и да е история, но филмът ще продължи да следи съдбата на Кейд Ягър (Марк Уолбърг) и останалите хора, останали без протекцията на могъщия Оптимус Прайм. Те ще имат нужда от него повече от всякога, тъй като два свята предстои да се сблъскат. Вижте въпросната реклама:

https://www.youtube.com/watch?v=LsPawICdYRU

Единственият ни коментар е: какво, по дяволите, прави Антъни Хопкинс в цялата работа?

В заключение ви предлагаме малко по-подробен синопсис:

Transformers: The Last Knight” разтърсва митологията на франчайза и предефинира значението на думата „герой“. Хора и Трансформъри са на война, Оптимус Прайн е заминал. Ключът към нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на Трансформърите, които са идвали преди. Спасението на света ни зависи от необичаен съюз – между Кейд Ягър (Марк Уолбърг), Бъмбълби, английски лорд (Антъни Хопкинс) и оксфордски професор (Лора Хадок).

Режисьор на „Transformers: The Last Knight” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера и други.

Премиерата е 23 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хопкинс, явно не са му били достатъчни човекоподобните роботи и се е преместил при по-големите! XD

  2. Имам чувството, че сценaриите на тия филми се пишат върху оризова хартия.