Майкъл Бей дава наставления на снимачната площадка на „Transformers: The Last Knight“
Майкъл Бей дава наставления на снимачната площадка на „Transformers: The Last Knight“

По принцип нямаме никакъв проблем с извънземните роботи, които водят неспирна битка на Земята, преобразявайки се в различни машини – камиони, хеликоптери и самолети например. Имаме проблем обаче с поредицата „Трансформърс“ след третия филм. Затова и с огромно закъснение започнахме да ви информираме относно проекта „Transformers: The Last Knight“, за който най-напред писахме едва преди десетина дни. Първият трейлър на научнофантастичния екшън изобщо не ни допадна, но ще продължим мъжката да отразяваме суперпродукцията, защото сме мазохисти, както и преди е ставало дума.

Сега е на ред да ви представим чисто нов плакат:

плакат

Дали жълтото нещо долу вдясно не са жалките потрошени останки на един мъртъв Bumblebee? We couldn’t care less, actually. Ако на вас ви пука обаче, ще научите отговора следващото лято – на 23-ти юни, за да сме точни.

Припомняме ви, че „Transformers: The Last Knight“ е режисиран от Майкъл Бей („Кръв и пот“), а в ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Абе Бъмбълбий няма да го утрепят, защото се готви Спин оф филм (може би и поредица) за него..
    Може, но ако спин оф-а е някакъв вид прикуел. Аз така бих го направил.
    Бих забил петият и шестият филм в една мрачна посока в която накрая Трансформърсите да са унищожени напълно, а човешката цивилизация да оцелее, но да бъде почти напълно унищожена и върната в каменната ера. Все един или двама-трима трябва да се жертват (ако трябва и саможертва) за сметка на друг. Ако трябва и термоядрена война бих направил между Аутоботите, Десептиконите, Хората и Създателите… И да, нека Оптимус бъде лош… Бих обърнал малко ролите, кой добър, кой лош, но кой ли е пита мене… Ей с такъв край искам да видя края на поредицата. Поне, ако бях аз така щях да го направя…

    1. Баси, ква злодейска душа носиш

    2. Злодеите винаги са по-интересни. ?